Why Not ile Daima Genç Hisset

Kişiye özel modellerinin yanı sıra tasarımlarında yaşam tarzını yansıtan sembolleri kullanan WHY NOT markası, RUHU 18 adını taşıyan yeni koleksiyonuyla içinizdeki sonsuz gençliği keşfetmenizi sağlayacak.
Modern kadın ve erkeğin yaşam tarzlarından ilham alınarak yaratılan WHY NOT, içinizdeki gizli gücü hatırlamanızı sağlayacak yepyeni bir koleksiyonla karşınızda.

78 yıldır mücevher sektöründe yer alan Özusta ailesinin ikinci nesil temsilcisi Erhan Özusta’nın tasarım ve kreatif direktörlüğünde oluşturulan markanın, geçtiğimiz haftalarda Paris’te tanıtılan RUHU 18 adlı koleksiyonu ilhamını antik bir inanıştan alıyor.
Yaşamı boyunca insanı daima genç tutan duygulara gönderme yapan RUHU 18 koleksiyonunda, kişiye özel modellerin yanı sıra yaşam tarzını yansıtan semboller de kullanılıyor.

Mesela eskiden insanlar unutmamaları gereken şeyler için parmaklarına ip bağlarmış. Birer hatırlatıcı olan bu ipler unutulmaması gerekeni akılda kılarmış. RUHU18 koleksiyonunda kullanılan ip ve zincir detayları da içinizde yer alan bağımsız gücü, daima renkli ve genç tutan gerçek sizi hatırlatacak. Bu güç, bazen cesaret, bazen aşk, bazen inanç ve daima genç kalmanızı sağlayan güç olacak.
 

Bizce Daimi Gençliğin Sırrı
Cesaret: Ruhundaki cesaret ateşi hiç bitmesin, cesaretin sana güç ve hayat versin. #ruhucesur
Özgürlük: Sen özgür bir ruhsun, ruhu özgür olanlar renklerin peşinden koşar. #ruhuözgür
Aşk: Aşk değil mi hayatın en güzel rengi? Ruhu âşık olan daha ne istemeli? #ruhuaşık
Denge: Hiçbir şey ne çok ne az olmalı ki dengenin huzuru ile ruh bulalım. #ruhudengede
Neşe: Neşe ile dolup taşan ruhun hayat enerjisi hiç azalmaz. #ruhuneşeli
Güç: Kendi gücüne inanan ruhu durdurabilen tek güç yine kendisidir. #ruhugüçlü
 
WHY NOT Satış Noktaları:
www.officialwhynot.com
OZ Concept Stores & Stories
@designersofoz

İlgili Makaleler