Yazın da Kusursuz Görünen Bir Cilde Sahip Olmak için Kullanmanız Gereken Ürünler

Canlı ve güzel bir cilt görünümü doğru cilt bakımı ile başlar. Özellikle yazın yakıcı yüzünü gösterdiği bu günlerde cildi temizlemek, ışıltılı ve kusursuz bir görünüme kavuşturmak büyük önem taşıyor. Cildinizi makyaja hazırlarken ya da makyajsız anınızda da kusursuz ve ışıltılı bir cilt görünümünü evde yapacağınız L’Oréal Paris “Saf Kil Detoks Jeli”, “Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı”, “Saf Kil Detoks Maske”, “Hyaluron Uzmanı Kağıt Maske & Göz Kremi ” ve “Nem Terapisi Aloe Vera Suyu”, ürünlerini içeren bir cilt bakım rutini ile sağlamak mümkün. L’Oréal Paris cilt bakımınızı tamamlıyor, canlı, ışıltılı ve bir cilt sunuyor…

Tüm kadınların ortak isteği pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak… Özellikle ağır makyajları bir kenara bıraktığımız yaz günlerinde. Cildinizdeki kusursuz, pürüzsüz ve ışıltılı görünüme sahip olmanın yolu ise ona ihtiyacı olan ürün ile günlük bakımını sağlamaktan geçiyor. L’Oréal Paris, cildinizi şımartmak, sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırmak için ihtiyaç duyduğunuz bakımı, “Saf Kil Detoks Jeli” “Şeker Peelingi Işıtı Calandırıcı” “Saf Kil Detoks Maske”, “Hyaluron Uzmanı Kağıt Maske & Göz Kremi ” ve “Nem Terapisi Aloe Vera Suyu” cilt bakım ürünleri ile sunuyor. İster günlük cilt bakım kiti olarak, isterseniz de ayrı ayrı kullanabilecek L’Oréal Paris Cilt Bakım Ürünleri kusursuz bir görünüm vadediyor.

3 Saf Kilin Eşsiz Birleşimi “Saf Kil Detoks Jeli”
Arı kili, montmorillonit kili, rhassoul kili ve kömür özlü formülü ile cilt dokusunu gözle görülür bir şekilde arındırarak detoks etkisi sağlayan Saf Kil Detoks Jeli, cildin kalitesini artırarak cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor. Ciltteki problemlerin tekrarlanmasına karşı etkili olan Saf Kil Detoks Jeli, yoğun bir şekilde temizlenmiş ve arınmış bir cilt görünümü kazandırıyor.

Şeker Peelingi ile #BEBEKSİPÜRÜZSÜZLÜK
Cildin ölü hücrelerden arınarak daha canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlayan peeling, cilt bakımının olmazsa olmazlarından.  %100 doğal kaynaklı 3 şeker formülü ile “L’Oréal Paris Şeker Peelingi”, cildinizin ihtiyaç duyduğu bebeksi pürüzsüzlük hissini en şeker haliyle sunuyor. En önemlisi peeling yaparken su ile birlikte eriyen şeker içeriği sayesinde cildiniz hem yoğun bir şekilde hem de yıpratmadan ve nazikçe temizleniyor. Pürüzsüzleştirme ve ışıltı kazandırma özelliğine sahip Işıltı Canlandırıcı Şeker Peelingi, üzüm çekirdeği yağı içeren formülüyle solgun görünümü engelleyerek cildin ışıltısını açığa çıkarıyor.
 

Saf Kil Maskeleri ile Anında Detoks Etkisi
Detoks etkisiyle tazelenmiş bir cilt görünümünü kim istemez? Veya kusursuz makyaj görünümü için arınmış ve canlı bir cilt görünümüne kavuşmayı? L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri, cildinizde anında detoks etkisi sunan 5 özel maskesiyle kusursuz bir görünüm sunuyor. Detoks, Arındırıcı,

Peeling, Siyah Nokta Karşıtı ve Eşitleyici Maske ile Saf Kil Maskeleri hem tek tek uygulandığında hem de çoklu maske uygulamasında cildinizin bütün ihtiyacını karşılıyor. Makyaj, besin düzensizlikleri ve strese karşı cildinize uyguladığı detoks etkisi ile L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri arındırılmış ve canlı bir cilt görünümü sunuyor.

Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Maske ve Göz Kremi ile anında etki
Ne zaman cildiniz anında nemlendirilip dolgunlaşmaya ihtiyaç duysa Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Maske, kurtarıcı olarak geliyor. Bir kullanımda anında etki sunuyor. Çok ince Japon pamuğu, konsantre hyaluronik asit ile birleşerek yüz hatlarına oturuyor ve formülün cilde hızlı nüfuz etmesini sağlıyor. Sadece 0.3mm kalınlığı ile nemi hapsediyor ve yüz hatlarını mükemmel şekilde sararak optimum sonuçlar almanızı sağlıyor. Hyaluron Uzmanı Göz Kremi ise, içeriğindeki Yüksek Moleküler Hyaluronik Asit ile cildi pürüzsüzleştirip kırışıklıkların görünümünü azaltırken, çok daha küçük olan Mikro Moleküler Hyaluronik Asit ile cildi nemlendirerek dolgunlaştırıyor.

Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ile Su Gibi Güzel Bir Cilt!
L’Oréal Paris Nem Terapisi, aloe vera suyu ve hyaluronik asit içeren zenginleştirilmiş formülüyle cilde ihtiyaç duyduğu nemi anında sağlıyor ve sizi #SUGİBİGÜZEL bir cilde kavuşturuyor. Özel likit dokusuyla hızlı emilerek nemlendiren L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu hem yazın cildinizin ihtiyacı olan nemi ağırlık hissi olmadan sağlıyor hem de makyaj bazı olarak kullanıldığında cildi fondöten uygulamasına hazırlıyor. #CİLDİNİNSÜPER3LÜSÜ ile kusursuz cilt görünümü sunan L’Oréal Paris cilt bakım ailelerinden Şeker Peelingi, Saf Kil Maskeleri Ve Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ile cildinize ihtiyaç duyduğu günlük bakımı sağlayın. 

L’Oréal Paris Saf Kil Peeling Jeli için Önerilen Tüketici Fiyatı:39,90 TL
L’Oréal Paris Şeker Peelingi için Önerilen Tüketici Fiyatı: 59,90 TL
L’Oréal Paris Saf Kil Maskeleri için Önerilen Tüketici Fiyatı: 59,90 TL
L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Kağıt Maske için Tavsiye Edilen Fiyatı: 17,90 TL
L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Göz Kremi için Tavsiye Edilen Fiyatı: 74,90 TL
L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu için Önerilen Tüketici Fiyatı: 84,90 TL

İlgili Makaleler