Yeni Bir Yaşam Tarzı İçin İhtiyacınız Olanlar

Sonbaharın sonlarına doğru ilerlediğimiz bugünlerde, yavaş yavaş yeni yıl enerjisine geçmeye başladık. Yeni bir düzeni ve başlangıçları temsil eden bu dönemde birçok kişi gibi siz de yeni kararlar alabilirsiniz. Hatta bu dönemi yeni bir yaşam tarzı kazanmak adına temsili bir dönem olarak da kullanabilirsiniz. Böylece daha motive olup, ne zamandır ertelediğiniz hayalinizdeki o imaja sahip olabilirsiniz. Yine de bunun için işe nereden başlamanız gerektiğini bilmiyorsanız bu yazıda sizin için birkaç öneri hazırladık, dilerseniz yazıya geçelim.

 

Giyim tarzınız, dışarıdan bakıldığında hakkınızda bilgi veren ilk şeydir. Eğer bu yıl tarz değişikliğine gitmek istiyorsanız işe gardırobunuzu yenilemek ile başlayabilirsiniz. Bunun için tarzını beğendiğiniz kişilerin ürünleri nasıl kombilmediğinden ilham aldıktan sonra, beğendiğiniz giyim markalarının web sitelerinde veya mağazalarında gezinerek ürünleri kendi zevkinize göre uyarlayabilirsiniz. Bu konuda Nautica, sunduğu geniş ürün yelpazesi ile işinizi oldukça kolaylaştıracak. 

 

Söz konusu gardrobu yenilemek olunca şimdiye dek kullandığınız tüm giysilerden kurtulmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak bu çok da yapıcı bir seçenek değil. Temiz ve zamansız parçaları ayırıp, yanına ekleyeceğiniz parçalarla gönlümüzü tamamlayabilirsiniz. Tüm gardırobunuzu boşaltmadan havalı bir görünüm elde edebilmeniz için bu yazımızı dört ana başlıkta ayırdık. Burada dilerseniz tek bir başlık üzerinden ilerleyebilirsiniz, örneğin dolabınızı tamamen siyah parçalarla doldurabilirsiniz. Ancak tarzınızı tek bir görünüm ile sınırlamak istemiyorsanız farklı renkte ve stildeki bu parçalardan yararlanabilirsiniz. Böylece yerine uygun giyinerek tarz sahibi bir görünüm elde edebileceksiniz.

Konforlu şıklık

Dolabınızda şık parçalara yer vermek her daim işinize yarayacaktır. Ancak bu parçaların aynı zamanda rahat olması da gerekir. İçinde rahat hissettiğiniz parçalar tavrınıza da yansır ve bütün olarak daha havalı bir görünüme sahip olmanızı sağlar.
 

Hiçbir zaman modası geçmeyen eşofman takımları veya relax fit pantolonlar ile yapılan kurtarıcı kombinler… Hangisi stilinizi daha çok yansıtıyor, bilemeyiz ama gardırobunuzda bu ürünlere yer açmak hem işinizi kolaylaştıracak hem de görünümünüze çabasız bir şıklık katacak. 




Vazgeçilmez siyahlar

İster spor ister klasik… Siyah parçalar daima havalı görünümün vazgeçilmezidir. Bu nedenle, yenilemeye gideceğiniz dolaplarınızda öncelikle hayat kurtarıcı temel siyah parçalara muhakkak yer verin. Örneğin siyah bir ayakkabı, ceket, t-shirt ve pantolon daima elinizin altında bulunması gereken parçalardan. Hem çabasız bir şıklığa ulaşmak hem de her ortama ayak uydurmak için siyahın asil duruşundan muhakkak faydalanın.

Doğadan ilhamla

Doğada bulunan renk tonları her zaman daha sakinleştirici, pozitif ve güçlü bir enerji katar. Üstelik bu renkler zamansız olmalarıyla da öne çıkar. Her dolapta olmasını önerebileceğimiz bu renk paleti ile farklı stillere ayak uydurmak da kolaydır. Örneğin, dolabınızda kahve tonlarının hakim olacağı bir yenilemeye giderseniz ton sür ton veya monokrom bir görünümü kolayca elde edebilirsiniz. Üstelik bu renkleri farklı şekilde kombinleyerek hem farklı tarzlar elde edebilir hem de tekrara düşmeden birçok kez giyebilirsiniz. Bu, zamansız şıklığınızın yanında modayı takip ettiğinizin mesajını da verir.

 

Konforlu bir hafta sonu stili yaratmanın en kolay ve en havalı yollarından biri olan doğal tonlar, görünümünüze modern bir hava kazandırır. Abartıdan ve uğraştan uzak, ancak moda ile temasta olan bu tonlar, bulunduğumuz sonbahar – kış dönemi başta olmak üzere vazgeçilmeziniz olacak.

Renklerle trendleri yakala

 

Dolabınızda siyahlara ve ara tonlara yer açtıktan sonra, sizce de dikkat çekici renklere yer verme zamanı gelmedi mi? Siz de modası geçmeyen kırmızı ya da bu yılın gözdesi olan turuncu gibi iddialı parçalara yönelebilirsiniz.

Şimdiye dek kıyafet seçimlerinizde konforlu alan olarak gördüğünüz klasik renklerden gittiyseniz arada bir bu tarz vurucu dokunuşlarla kolayca farklı bir havaya sahip olabilirsiniz. Bu süreçte farklı renkte ve desende parçalar seçmekten çekinmeyin. Eğer hangi rengin size daha çok yakıştığını henüz keşfetmediyseniz yüzlerce seçeneği ile Nautica, güzel bir seçenek olabilir. Üstelik tarzındaki bu değişim dışarıdan fark edilmekle kalmayacak, aynı zamanda siz de bu büyülü renklerin enerjisine kapıldığınızı hissedeceksiniz.

İlgili Makaleler