Yeni Yılı İstanbul’un Kalbinde Karşılayın

Accor Grubu’nun lüks otel markası Sofitel İstanbul Taksim yılbaşı gecesi kutlamalarına hazır. Fransız yaşam tarzını şık ambiyansı ve kusursuz Türk misafirperverliğiyle buluşturan Sofitel İstanbul Taksim, yeni yılı ünlü şef Murat Bozok tarafından özenle hazırlanmış lezzetli menüsü ve renkli DJ performansıyla karşılıyor.

İstanbul’un ve eğlencenin kalbi Taksim’de sizi lüksle, lezzetle ve büyüleyici bir atmosferle buluşturan Sofitel İstanbul Taksim, yeni yılı karşılamaya hazırlanırken de misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

Ünlü şef Murat Bozok tarafından hazırlanan özel menüsüyle The Oven Restaurant‘ta şık bir o kadar da sıcak bir kutlama ortamı yaratan Sofitel İstanbul Taksim’in menüsünde yok yok.

Misafirlerin ilk adımda şampanya ve çikolatalı çilek eşliğinde karşılandığı gecede lezzet şöleni yaşanacak. Trüflü kestane çorbası ile başlayan yemek başlangıçlarda kuşkonmaz, kayısı püresi, hardallı patlıcan gibi merak uyandıran lezzetler sunuyor. Ara sıcakta kerevizli, ayva püreli ahtapot ve Adana usulü haşlama içli köftenin buluştuğu menü ana yemekte erik marmelatlı hindi sarma, kestaneli iç pilav veya safranlı lemongrasslı krema bezelye ve kök ıspanak eşliğinde ızgara kaya levreği seçenekleriyle ziyafet yaşatıyor. Kabak tatlısı ve tahin mousse pişmaniye ile geceyi tatlısız bırakmayan ünlü şefin sürprizi ise gecenin sonunda saklı.

 

2023’ün ilk saatlerinden sonra ikram edilecek olan işkembe çorbası, süzme mercimek çorbası ve sucuk ekmek eğlencenin limitleri hakkında fikir veriyor. Bu uzun soluklu gecenin yorgunluğunu atmak için muhteşem Boğaz manzaralı ve konforlu Sofitel odalarında geçirmek ve güne zengin bir kahvaltıyla başlamak için gecikmeden rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

 

2022’yi eğlenerek uğurlamak, 2023’ü mutlu karşılamak için sizi Sofitel İstanbul Taksim’e bekliyoruz.

 

İlgili Makaleler