Yenilikçi Bir Cilt Bakım Markası: IS CLINICAL

Markamızın da ismi olan “IS CLINICAL”(Innovative Skincare(IS) Clinical) yani “Yenilikçi Ciltbakım” markası olarak insanların fiziksel ve duygusal sağlıklı görünümleri için etkinlikleri klinik olarak ispatlanmış cilt bakım ürünleri geliştirmeye kendimizi adadık. Cilt sağlığı bilimi geliştikçe en yüksek etkin ve etik standartları gözetiyoruz.

“Innovative Skincare” markamızı diğerlerinden ayıran ürünlerimizin etkinliklerinin klinik olarak ispatlanmış olması, ileri düzey teknoloji ile karakterize olmuş olması üstün nitelikli ürünler olması ve sadece en yüksek sınıf içerikleri kullanıyor olmasıdır.

Ürünlerimizin performansı pekçok bağımsız kuruluş tarafından yapılan klinik çalışmalarla etkinliği desteklenip belgelenmiştir.
 

“Innovative Skincare”(Yenilikçi Cilt bakımı) alanında uzman pekçok farmakoloji, genetik ve biyoloji uzmanı ve doktorları içeren birinci sınıf bir ekibi biraraya getirmiştir. Bu ekip cilt bakım ve anti-aging alanında günümüzün en son ve ileri gelişmelerini takip etmekten sorumludur.

 

 

İlgili Makaleler