Yılbaşı Gecesi İçin 4 Kırmızı Ruj Önerisi

Yılbaşı zamanı yaklaştıysa parti sezonu da açıldı demektir! Sabırsızlıkla beklediğiniz etkinliklere giderken mükemmel “artı bir”inizi arıyorsanız, kırmızı bir ruj aradığınız şey olabilir.

Takvimi yoğun olanlar ve yorgun düşenler için, tercih edebileceğiniz gösterişli kırmızı rujların listesini hazırladık.

NARS Powermatte Long-Lasting Lipstick, Notorious

The Best Red Lipsticks to Wear During the Holidays

Nars’ın Powermatte koleksiyonu birçok güzel kırmızı tona sahip olduğu için bu ruju seçmek hiç kolay olmadı ancak mat bitişli, kırmızı-turuncu tonlu bu renk favorimiz. Uzun süre kalıcılığa sahip bu rujun kremsi yapısı sayesinde sürümü de oldukça kolay.

MAC Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick, Love Clove

The Best Red Lipsticks to Wear During the Holidays

Vamp, koyu kırmızı bir tona sahip bu ruj dudaklarınızda kadifemsi bir dokunuş yaratıyor. Denediğiniz en yumuşak formüllü ruj olmaya aday bu ürünün, güven tazelemesi yapacağını söylememiz abartı olmayacaktır!

Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte Lipstick, 888 French Idol

The Best Red Lipsticks to Wear During the Holidays

Rose tonlarında soğuk bir tuğla rengi olarak tanımlayabileceğimiz bu renk evrensel olarak kabul edilen bir seksiliğe sahip! Pudralı mat bitişinin sizi yanıltmasına izin vermeyin, bu ruj aslında hyalüronik asit içeren nemlendirici etkili bir formüle sahip.

Dior Rouge Dior Forver Transfer – Proof

The Best Red Lipsticks to Wear During the Holidays

Dior’un ikonik mercan kırmızısı ruju olmadan bu listeyi bitiremezdik. Uzun süre kalıcılığı olan ve bulaşma yapmayan bir ruj arıyorsanız, Dior’un bu mat formülü tam size göre. Oldukça zarif bir görünüm yaratan bu ruj küçük siyah elbisenizi veya herhangi başka bir kombininizi rahatlıkla tamamlayacaktır. Bu rengi sürdüğünüzde herkesin size rujunuzu soracağını garanti edebiliriz!

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler