Yılın En Uzun Gününü Kutluyoruz

Yılın en uzun gününü kutlamaya dönüştüren Sephora, yaz sezonuna enerji ve renk katacak ürünlerini muhteşem avantajlarla buluşturuyor. Bu özel güne ayrıcalıklı indirimler sunan marka, rengarenk ve eğlenceli dünyasında cilt bakımı ve kozmetik severleri harika bir keşfe davet ediyor.
 
Sephora Collection’ın vazgeçilmez ürünlerinin yanı sıra Sephora’nın seçili markalarına ait ürünlere de uygulanacak olan ek %21 indirim avantajı, tüm indirimlere ek alışveriş sepetinizde sizinle.
21 Haziran’a özel ek %21 indirim avantajını, sadece sephora.com.tr’de ve Sephora mobil uygulamasında keşfet!  
*Kampanya detayları için sephora.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. 
 
SEPHORA COLLECTION ULTRA AYDINLATICI SERUM
Sephora Collection Ultra Glow Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan serumdur. 
Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler.  Sephora Collection Ultra Glow serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlar ve çevresel faktörlere karşı korur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi anında nemlendirip,  parlaklığını arttırırken aynı zamanda cildi sıkılaştırmaya için yardımcı olur. 
Fiyat: 149 TL
 
SEPHORA COLLECTION POCKET FAR PALETİ 
Sephora Collection far paleti, renk seçenekleri ve güçlü yapısıyla güzellik rutininize eşlik ediyor. 
Mat ve parıltılı renk seçeneklerini tek palette buluşturan Sephora Collection, göz makyajınızı dikkatleri üzerinize çekmenize destek oluyor. Mini boyu ile her zaman, her yerde makyajınıza küçük dokunuşlar yapmak için yanınızda!
Fiyat: 89,90 TL

SEPHORA COLLECTION GECE MASKESİ
Liçi özü, badem sürü ve armut özü ile zenginleştirilmiş içeriğiyle Sephora Collection gece maskesi gece boyu cildin ihtiyacı olan nemi sağlamak için destek oluyor.
Cildi besleyen ve ışıltı veren ürün, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür etki yaratmak için çalışıyor.
Fiyat: 49,90 TL

FENTY BEAUTY- GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER – DUDAK PARLATICISI
Gloss Bomb, dudaklarınızı beslerken karşı konulmaz bir ışıltı sunan muhteşem bir parlaklık sağlıyor. Rihanna tarafından seçilen Fenty Glow, herkese ve tüm cilt tiplerine hitap eden pembe nude tonunda bir dudak parlatıcı olmak üzere kullanılıyor. 
Fiyat: 219 TL
 
BENEFIT COSMETICS THEY’RE REAL! MAGNET MASKARA
Yenilikçi formülüyle They’re Real! Magnet!
Daha fazla uzunluk ve belirginlik için manyetik minerallerle zenginleştirilmiş formülü kirpiklerin hayallerin ötesinde uzun görünmesini sağlıyor.
Fiyat: 289 TL
 
HUDA BEAUTY FONDÖTEN
Huda Beauty’nin sevilen fondöteni, yeni formülüyle geri döndü! 
Doğal filtre efekti, cilt tonunu ve dokusunu eşitlerken parlak görünümleri kapatmaya destek oluyor.
Hava durumu bile güzelliğinize mani olamıyor #FauxFilter Işıklı Mat sizi ASLA yarı yolda bırakmaz!
Fiyat: 389 TL 
 
 
 

İlgili Makaleler