Yüz ve Göz Çevresine Altın Bakımı

Kolajen, Hyalüronik Asit ve altından oluşan bileşimiyle yüz ve göz çevresi bakımı için ideal olan Sinoz 2’li Altın Serum Seti’ni kullananlar yüz ve göz çevrelerindeki fark edilir değişimden çok memnun olduklarını belirtiyor.

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu

Gerçek altın parçacıkları antioksidan etkisiyle cilde bakım yaparken aynı zamanda ışıltılı bir görünüm verir. Sinoz Gold Serum, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkların, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Hyalüronik Asit: Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olduğu için ciltte nemin depolanmasını sağlar. Kolajen: Cilde koruma ve pürüzsüzlük sağlar. Olgun, kuru ve susuz kalmış ciltler için uygundur. Cildi sıkı ve canlı tutan bir proteindir. Saf Altın Parçacıkları: Cilt esnekliğini arttıran ve nem dengesini koruyan özelliğe sahiptir. Cildin ışıldamasına ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek sağlar.

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu

Göz çevresi lekelenmelerini, gözaltı ton farklılıklarını ve göz çevresinde yer alan elastikiyet kaybını minimize etmeyi amaçlar. Düzenli kullanımda beslenmiş, neme doymuş bir göz çevresi sağlar. İsviçre Elması Kök Hücresi: Ciltteki hücrelerin ömrünü uzatırken, temel hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. Cilt bariyerinin canlığını artırır ve kronolojik yaşlanma ile savaşır. Hyalüronik Asit: Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olduğu için ciltte nemin depolanmasını sağlar. Saf Altın Parçacıkları: Cilt elastiklerini arttıran ve nem dengesini koruyan özelliğe sahiptir. Cildin ışıldamasını ve canlı bir görünüme kavuşmasını destekler. 

İlgili Makaleler