Ryan Reynolds ve Blake Lively’den İlk Paylaşım Geldi

Hollywood yıldızı 42 yaşındaki Ryan Reynolds 14.7 milyon takipçili kişisel Twitter hesabından eşi 32 yaşındaki Blake Lively ve ailenin yeni üyesi iki aylık bebekleriyle ilk paylaşımı yaptı. Reynolds’ın paylaşımı yeni doğan bebeklerinden ziyada iklim değişikliğine karşı sosyal farkındalık yaratma amacı taşıyor. Kanada ormanlarında ağaçların arasında çekilen fotoğrafı paylaşırken “Çocuklarımın doğayla iç içe büyümesini istiyorum, benim gibi ağaçların arasında koşup oynayabilsinler istiyorum bu yüzden 21 Ekim’de oy kullanırken tüm bunları da düşünmelisiniz” diyerek sosyal farkındalığı yükseltmeye çalışan aktörün paylaşımını yaklaşık 42 bin kişi beğendi.
 

Ryan Reynolds on Twitter

I love B.C. 🇨🇦 I want my daughters to experience the same natural playground I grew up in. On Oct. 21, the candidate you vote for will SHAPE CLIMATE POLICY. I’m proud of the climate progress made the last 4 years. Click https://t.co/gJ8wvRwD2y for voting info. #Capilano

Çift yeni bir bebek beklediklerini Pokemon: Detective Pikatchu filminin galasında duyurmuştu. Sarı elbisesi, kıvırcık saçları ve karnıyla Lively her zamanki gibi göz kamaştırıyordu.

Üçüncü çocuklarının doğum tarihini ve cinsiyetini gizli tutmayı tercih eden çift bu paylaşımıyla bebeği göstermeye hala biraz mesafeli olduklarını kanıtladı. Ryan Reynolds’ın paylaştığı fotoğrafta bebeğin yüzü görünmüyor. Bu durum çok şaşırtıcı değil çünkü çiftin diğer çocukları iki yaşındaki Inez ve dört yaşındaki James de ailenin izni olmadan fotoğraflanmıyor. Çiftin iki kızını daha önce Reynolds’ın Walk of Fame Yıldızı kabul töreninde görmüştük.

Blake Lively verdiği röportajlarında konuyla ilgili aile mahremiyetinden yana olduğunu ve çocuklarının kameralarla iç içe büyümesini istemediği gibi bu durum sağlıklı olmadığını düşündüğünü sık sık dile getiriyor. Ryan Reynolds da konuyla ilgili kızlarını kendi hayatlarına çekmenin bencillik olduğunu ve en azından kendi seçme şansları olana kadar onları kameralardan uzak yetiştirmek istediklerini söylüyor.

Blake Lively Amazon Üzerinden Bir İhtiyaç Listesi Hazırladı
Online alışverişin nimetlerinden faydalanan Lively, anneliğin en zor, yoğun ve uykusuz geçen ilk aylarını daha kolay hale getirebilmek için bir ihtiyaç listesi yayınladı. Bebek bezi, emzik, biberon, ana kucağı, bebek şampuanı, ıslak mendil, göğüs bandı, gece lambası, yemek sandalyesi, kilitli poşet, puset gibi ürünlerin yer aldığı liste anne olmaya heyecanla hazırlanan kadınlara çok yardımcı olacak.
 

İlgili Makaleler