Vücut Yağları ile Cildiniz Neme Doysun

Duşta Veya Duş Sonrasında Uygulayın
Cildinizin fazlaca kuruduğu ve neme ihtiyaç duyduğu soğuk havalarda, vücut yağlarından yardım alarak kuruluğu giderebilmeniz mümkün. Duşta ya da sonrasında kullanılan yağlar, özellikle yoğun cilt kuruluğuna sahip olanlar için oldukça etkili.

Neutrogena® Vücut Yağı
Bu vücut yağı rüzgârın olumsuz etkilerini gidermek için duştan sonra kullanabileceğiniz oldukça besleyici bir ürün.

                          

Bioderma Atoderm Shower Oil
Bioderma Atoderm Shower Oil yoğun cilt kuruluğuna neden olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önlemeye yardımcı olur.

                                                       

Hem Cildinize Hem Saçınıza Uygulayın
E vitamini ve yağ asitleri açısından zengin olan argan yağını ve iyi bir antioksidan olan üzüm çekirdeği yağını içerisinde barındıran ürünleri kullanarak hem saç derinizi hem de cildinizi aynı anda nemlendirebilirsiniz.

Caudalie Divine Oil
İçeriğinde argan yağı barındıran, cilt için en önemli yağ asidi olan Omega 9 açısından zengin olan Caudalie Divine Oil’i tam anlamıyla bir nemlendirme sağlamak için deneyebilirsiniz.

                            

Incia Doğal Besleyici ve Koruyucu Yağ
İçeriğinde Hindistan cevizi yağı ve cildin elastikiyetini arttıran cupuaçu yağı barındıran bu ürün çatlamalara karşı cildinize derinlemesine koruma sağlar.

                                           
İstenmeyen Parlaklığa ve Gözenek Tıkanmalarına Veda Edin
Çoğu kadının vücut yağları kullanmaktan kaçınmasının nedeni vücut yağlarının ciltte parlaklık ve yapışkan his bırakmasıdır. Ancak vücut yağları ciltteki gözenekleri tıkamaz ve yarattığı parlaklık geçicidir.

Le Petit Marseillais Besleyici Kuru Vücut Yağı
İçeriğindeki tatlı badem ile cildi ölü hücrelerden temizleyen ve istenmeyen bir parlaklığa neden olmayan, gözenekleri tıkamayan besleyici kuru yağlara şans verebilirsiniz.
                              
Decléor Aromessence Svelt Body Refining Oil Serum
Enerji verici özellikleriyle bilinen bu yağı cildinize masaj yaparak uygulayabilir ve içeriğindeki selülitleri azalttığı bilinen biberiye yağı sayesinde portakal kabuğu görünümünden kurtulabilirsiniz.

                             
Hazırlayan: Gizem Aysel
 

İlgili Makaleler