Erkek Arkadaşınız için Şık Hediye Önerileri

Moody Kol Saati 45mm
Uzun soluklu kullanımı ile sürekli üzerinde taşıyabileceği şık bir saat seçimi ile sevgilinize kullanışlı ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz.
 

Smile Jamaica Ahşap Kulaklık 
Şık tasarımlı ve yüksek ses kaliteli bir kulaklık, gün boyunca şehrin stresinden kaçması ve ruhunu müzik ile arındırması için ona en iyi fırsatı sunacaktır.
 

Baston Şemsiye
Kış aylarının vazgeçilmezi olan şemsiyeler ile sevgilinizin karlı ve yağmurlu havalardan korunmasını ve zarif tasarımlı bir şıklığı yakalamasını sağlayabilirsiniz.

 

 

Masters Cup 319 Sma Lacivert Sneaker 
Erkek arkadaşınız bir sporcuysa ya da spor giyimi seven biriyse, ona alacağınız en işlevsel hediye şık bir spor ayakkabı olacaktır.
 

Dekoratif Gümüş Dünya Küre 
Dekoratif objeleri biriktirmeyi seven ve seyahat etmek için vakit bulamayan sevgilinize, bu hediye ile ufak bir dünya turu yapması için fırsat sunabilirsiniz.

Erkek Futbol Antrenman Üstü / Inter Milan Strike 
Spor ürünlere merakı olan erkek arkadaşınız için yeni çıkan marka ürünlere göz atabilir ve en şık olanını severek kullanması için ona hediye edebilirsiniz.

 

Meisterstück Doue Siyah Dolma Kalem 
Özel yazıları, özel bir kalem aracılığıyla yazmak isteyen sevgiliniz için hediye tercihinizi şık tasarımlı bir dolma kalemden yana kullanabilirsiniz.
 

Gri Kum Saati 
Ofisine ya da yaşam alanına ekleyebileceğiniz modern ve şık bir kum saati detayı ile onu etkileyebilirsiniz.

 

Lacoste Bordo Yün Bere 
Kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan şık ve kullanışlı bir bere sayesinde, sevgiliniz soğuktan korunurken, siz de onu mutlu etmenin sevincini yaşayabilirsiniz.
 

a7R Full Frame Seb-nsörlü E Mount’lı Fotoğraf Makinesi
Fotoğraf çekmeyi seven sevgilinize alacağınız yüksek kontrastlı bir fotoğraf makinası ile anı yakalarken keyif almasını sağlayabilirsiniz.

Mr Burberry Indıgo EDT 150 ml Erkek Parfüm
Koku bir kişi için oldukça özeldir, eğer sevgiliniz söz konusu ise daha da özenle seçilmiş bir ürün olmalıdır. Sürekli kullanabileceği hafif bir parfüm seçeneği ile onu mutlu etmeye ne dersiniz? En özel kokuyu bulmak için harekete geçin!

 

 

 

Deri Cüzdan 
Kaliteli bir malzemeden yapılmış, şık ve kullanışlı bir cüzdan ile sevgilinizin en önemli aksesuar ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

 

Cep Matarası
İçki mataraları sayısız çeşide sahip olduğundan, kullanacak olan kişi için kendi tarzına en yakın olan matarayı seçebilirsiniz. Dışı deri ile kaplı, paslanmaz metal bir içki matarasının üzerine yazılar yazdırarak sevgilinize özgün bir hediye yaptırabilirsiniz.

 

Vintage Set Klasik Gino 
Sevgilinizin sakala tahammülü yoksa ve sürekli traş olma ihtiyacı duyuyorsa, ona kullanışlı bir tıraş seti alabilirsiniz.
 

Gümüş Kolye
Erkekler çoğu zaman aksesuar tercihlerini bileklikten yana kullansalar bile, onlar için seçtiğiniz sade gümüş bir kolye tasarımına asla hayır diyemezler.

Stig Sırt Çantası 
Tercihini spor bir şıklıktan yana kullanan sevgiliniz için, özel tasarımlı, kullanımı rahat bir sırt çantası en uygun seçenek olacaktır.

Walnut MacBook Kılıfı 
Erkek arkadaşınız teknolojiyi yakından takip ediyorsa, bu yöndeki ihtiyaçları asla bitmeyecektir. Bu nedenle ona ahşap şıklığı ile göz dolduran bir MacBook kılıfı hediye edebilirsiniz.

 

Tütün Kılıfı 
Kullanışlı ve dayanıklı olmasının yanı sıra, deri işçiliği bu hediyenin çok daha özel olmasını sağlayacaktır. Onun sevdiği renkte, özel bir tasarımı seçip sevgilinize hediye edebilirsiniz.
 

Pirinç Zarf Açacağı 
Ofis masasında ya da evinin herhangi bir köşesinde yer verebileceği şık tasarımlı bir zarf açacağını sevgilinize hediye ederek onu mutlu edebilirsiniz.

 

Manhattan Kalemlik 
Özel tasarımlı ve şık bir kalemlik ile çalışma masasına modern bir dokunuş yapabilir ve ofisindeki işlevselliği şıklıkla tamamlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Goat Mug 
Erkek arkadaşınız kahve içemeden duramayan biri ise, ona alacağınız şık bir kahve matarası ile istediği her yerde kahvesini rahatlıkla yudumlamasına olanak sağlayabilirsiniz.

 

No: 002 Gorse Kokulu Mum 
Feng Shui ve evde SPA bakımı gibi trendler sayesinde de evde en çok tercih edilen objelerden olan mumu, farklı aromaları ve rengarenk çeşitleriyle özel günlerde hayat kurtaran bir hediyelik olarak düşünebilirsiniz . Her rengi ile ayrı bir anlam taşıyan mumlardan; pembe olanı ilişkinizdeki dayanışmayı arttırmak, kırmızı olanı ise aşkınızı alevlendirmek ve enerjiyi yaymak için tercih edebilirsiniz. Hem kokusu ile onu rahatlatacak hem de yaşam alanına renk katacak bir mum seti ile onu şımartmaya ne dersiniz?

 

Colorful Life Kırmızı Hoparlör 
En sevdiği şarkıları özgürce, en kaliteli şekilde dinleyebileceği renkli bir tasarımla,müzik dinlemeyi onun için şık bir hâle getirebilirsiniz.

 

 

Marimo Vintage 
Japonya’da yosun topu olarak da bilinen, bakımı son derece pratik,  fanus içerisindeki tasarımları oldukça şık olan ayrıca sahiplerine şans ve aşk getirdiğine inanılan marimolar, sevgilinize özgün bir hediye vermeniz için size güzel bir fırsat sunacaktır.

 

Kitap –  Leroy Grannıs Surf Photography
Çoğu zaman sevgiliniz için hediye fikri bulma konusunda zor anlar yaşayabilirsiniz ancak bunun için en pratik çözüm ilham dolu ve okurken güzel zaman geçirebileceği güzel bir kitabı ona armağan etmek olabilir. İsterseniz onun için seçtiğiniz kitabın arasına minik bir not iliştirerek ona kendini daha özel hissettirebilirsiniz. Seçiminizin onun ilgi alanına yönelik olmasına dikkat etmeyi unutmayın.

Hazırlayan:  Gizem Aysel

İlgili Makaleler