Bugün Gerçekleşecek Güneş Tutulması Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Gözlerinizi kapatın, çenenizi esnetin ve derin bir nefes alın. Yeni Ay’a hazır mısınız? Ayın sakinleşmemize ve ara vermemize izin veren zamanı geldi. Bugün Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, normal şartlarda iyileştirici gücüyle hepimize iyi gelecekti fakat 2020’nin art arda gelen gezegen olayları işleri her zamankinden daha zor hale getiriyor. 
Sene içiden şu ana kadar hali hazırda iki Ay Tutulması gördük, şimdi bu ekibe Güneş de katılıyor. Afrika, Asya ve Güneydoğu Avrupa’nın belirli kısımlarından gözle görülebilecek olan tutulma yaz sonunda kadar tecrübe edeceklerimizi yakından ilgilendiriyor. 
Normal şartlarda Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay iyileştirici bir etkiye sahiptir. Empati duygunuzu yükseltir, ailenizle yaşadığınız problemleri sakince çözmeniz için size alan yaratır, kişisel ve ev hayatınızı düzene sokmanız için size güç verir. Kendinizi ve sevdiklerinizi korumak ve mutlu etmek için yeni niyetlerde bulunmanızın en uygun zamanı olmasıyla bilinir. 
Fakat bu Yeni Ay’la eş zamanlı gerçekleşen Günel Tutulması sizi konfor alanınızın dışına sürükleyebilir. Güneş Tutulması, Yeni Ay’ın getirdiği sakinlik hissinin kalıcılığını korumasını engelleyebilir. Bu tip gökyüzü oları genellikle ufuktaki büyük değişimlerin habercisidir. Boşanma veya bir araya gelme konuları açılabilir, yaşam şartlarınız değişiklik gösterebilir, belki de basitçe evinizdeki duvarların rengini değiştirmek isteyebilirsiniz. 
Bu durumun en can sıkıcı ve şaşkınlık verici kısmı ise değişiminizin farkına yolu yarıladıktan sonra varmanız olabilir. Diğer bir deyişle bu süreçte durmayı unutabilirsiniz. Şunu unutmayın: Değişim kötü değildir ve siz gereken cesarete zaten sahipsiniz.
Eğer aile dinamikleriniz değişiyorsa krizi fırsata çevirerek aile bireylerinizle bağlarınızı güçlendirmeye bakın. Eğer hayatınızda geride bırakmanız gereken şeyler olduğunu fark ediyorsanız, bunu yeniye yer açmanız gereken bir fırsat olarak değerlendirin. 
Güneş Tutulması sizi kökünüzden sarsıyor gibi hissediyorsanız, derin bir nefes alın ve zorluklarla ne kadar iyi baş edebildiğinizi kendinize bir kez daha hatırlatın. 

İlgili Makaleler