Meghan Markle ve Prens Harry’nin Oprah ile Röportajına Dair Her Şey

Oprah Winfrey kariyerinin en dikkat çeken röportajlarından birini geçen gün Meghan Markle ve Prens Harry ile gerçekleştirdi.

Yaşanan birçok şeyin detaylı olarak konuşulduğu programın yayınlanmasından birkaç gün önce Buckingham Sarayı, Meghan’ın kraliyet personeline zorbalık yaptığı iddialarına yönelik zamanlaması manidar olan bir soruşturma başlattığını duyurdu.
 
Meghan’ın haberlere üzüldüğü belirtilirken, röportajda Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Meghan Markle arasında yaşananlar ve Meghan’ın Kraliçe ile ilişkisinin nasıl olduğuna dair detaylar da konuşuldu.
 
“Kraliyet Ailesinin Nasıl Bir Karmaşa Olduğunu Bilmiyordum”
Meghan Markle röportajda Oprah Winfrey’e Kraliçe ile ilk görüşmesinde formalitelerin farkında olmadığını söyledi. “İşin ne olduğunu anlamadım, çalışan bir Kraliyet Ailesi üyesi olmak ne anlama geliyor? Ben her köşe başında ünlüleri gördüğünüz Los Angeles’ta büyüdüm. Kraliyet Ailesi ile aynı değildi. Bu tamamen farklı bir oyun.”
 
“Aslında Resmi Törenden Üç Gün Önce Evlendik”
Markle röportajda, “Bunu hiç kimse bilmiyor ancak biz resmi seremoniden üç gün önce evlendik,” dedi.
 
“Kate Middleton’ın Ağlamasına Sebep Olmadım”
“Aslında tam tersi oldu. Bunu kimseyi aşağılamak için söylemiyorum, bir şeye üzüldü, durumun farkına vardı ve özür diledi.” Konu hakkında konuşulmaya devam edilince Markle, ayrıntılardan bahsederek, “Düğünden birkaç gün önce kızların elbiseleri problem oldu ve beni ağlattı,” dedi.
 
“Kraliçe Bana Karşı Çok İyiydi”
“Kraliçe bana karşı her zaman harikaydı. Onun yanında olmayı ve onunla birlikte etkinliklere katılmayı çok sevdim,” diyen Meghan Markle aynı zamanda ilk resmi gezileri sırasında Kraliçe’nin kendisine inci küpeler ve bir kolye hediye ettiğini açıkladı.
 
“Kraliyet Ailesi, Archie’nin Bir Unvana Sahip Olmasını İstemiyordu”
Markle, ailenin Archie’nin Prens olmasını istemediğini ve “güvenlik almayacağını” söyledi. Bunun kendisine hamileliğinin son birkaç ayında söylendiğini açıkladı. Daha sonra Oprah, Archie’nin Prens olarak adlandırılmasının önemli olup olmadığını sordu. Meghan, yalnızca Archie’nin güvenliğini önemsediğini söyledi.
 
“Archie’nin Ten Rengine Dair Konuşmalar Yapıldı”
Markle, doğumdan sonra Archie ile görüntü verirken neden gergin olduğu hakkında şöyle bir açıklama yaptı, “O aylarda bebeğimin ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar yapılıyordu.” Markle, bu konuşmaların kimlerin arasında geçtiğini “zarar verici” olabileceğini için açıklamadı.
 
“İntihara Meyilli Olduğum Bir Dönem Vardı”
Meghan, artık “artık yaşamak istemediğini” düşündüğü sırada, Kraliyet ailesinin üst düzey bir kurumuna yardım almak için gittiğini söyledi. “Kuruma gittim ve yardım almam gerektiğini söyledim. Kurum için kötü olacağı için yapamayacağım söylendi. Yardım almak için en kıdemli insanlardan birine gittim,” dedi.  
“O zaman bunu söylemekten utanıyordum, Harry’ye itiraf etmek zorunda olduğum için utanıyordum. Ama bunu söylemeseydim, o zaman gerçekten yapacağımı biliyordum. Artık hayatta olmak istemiyordum. Bu net, gerçek, korkutucu ve sürekli bir düşünceydi. “
 
Prens Charles, Harry’nin Telefonlarına Cevap Vermiyor
Harry, babası Prens Charles’ın Kraliyet Ailesi’nden çıkışları hakkında halka açılmadan önce telefonlarına cevap vermeyi bıraktığını itiraf etti. Oprah ona nedenini sorduğunda Harry’nin cevabı, “Çünkü işleri kendi ellerime aldım.” “Bunun nereye gittiğini görebiliyordum,” oldu.
 
“Kapana Kısılmıştım Fakat Bunun Farkında Değildim”
Harry, Kraliyet Ailesi’nde kapana kısıldığını fakat bunun farkında olmadığını, Meghan ile tanışana kadar doğduğu hayattan hiçbir çıkış yolu olmadığını hissettiğini söyledi.
 
“Prenses Diana Muhtemelen Bunların Yaşanacağını Biliyordu”
“Sanırım annem bunların olacağını biliyordu,” dedi Harry. “Bunu tek başına yaşamanın onun için nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum, biz en azından birbirimize sahibiz.”
 
Prens Charles ve Harry’nin Halletmesi Gereken Çok Şey Var
Harry, Kraliçe ile düzenli olarak konuşurken, kendisi ve babası Charles’ın üzerinde çalışacak çok şeyi olduğunu belirtti. William hakkında sorulduğunda, “birlikte cehennemden geçtiklerini” ve hiçbir şeyin bunu değiştirmeyeceğini söyledi.
 
Kraliyet Ailesi Harry ve Meghan’ı Maddi Olarak Aforoz Etti
Çift, Spotify ve Netflix anlaşmalarının nedeninin paraya ihtiyaç duymaları olduğunu açıkladı. “İhtiyacım olan şey ailemi güvende tutmak için yeterli paraydı” dedi Harry.
 
 

İlgili Makaleler