Boyfriend Jean Pantolonlarınız İçin 7 Farklı Kombin Önerisi

Yaz kış demeden her mevsim sokak stilinde yerini alan boyfriend jean’ler, stilinize maskülen bir hava katmak için yeterli oluyor. Gündüz ve gece gardolabınızdaki birçok ayakkabı ile giyebildiğiniz boyfriend jean pantolonların erkek görünümü stilini değiştirmek içinse doğru parçalarla kombinlemeniz yeterli olacak.

Boyfriend jean pantolonlarınızla kombinlerken hangi parçalardan yararlanabileceğinize bakmak için tıklamaya devam edin. Ya da tarzınıza göre bol pantolon kombinleri, siyah pantolon kombinleri ya da havuç pantolon kombinleri rehberlerimize göz atın!

Vücudunuza tam oturmayan boyfriend jean’lerinizi yine bol kesimli tişörtler ile giyin. Düz renkte bir tişört kombinize sadelik katarken yazılı ya da üzerinde çizgi filmi karekterleri olan renkli bir tişörtlerle de stilinize eğlence katabilirsiniz.

Boyfriend jean pantolonunuza en yakışan kış parçalarından biri boğazlı kazaklar oluyor. Özellikle siyah renkte bir boğazlı kazak giyip, ayağınıza süet ankle bot ya da espadril giyerek asil bir görünüm elde etmeniz mümkün.

Boyfriend jean pantolonlarına bohem bir hava katmak için kısa üstlerden yararlanın. Görünümünüze daha fazla bohem bir hava katmak istiyorsanız renkli çiçek desenlerinden oluşan fuları, kemer olarak pantolonunuza bağlayabilirsiniz.

Sezonun en seksi parçalarından ipli bodysuit’ler, boyfriend jean pantolonlarınıza seksi bir görünüm vermenize yardımcı olacak. Bu ikilinin cezbedici görünümünün seviyesini yükseltmek içinse altına topuklu ayakkabı giymeniz yeterli.

Hafif soğuk havaların en tarz parçası bomber ceketler ile boyfriend jean pantolonunuza esrarengiz bir hava katın. İnce ipli topuklu ayakkabılarla da anında seksi bir hava katacağınıza emin olun.

Boyfriend jean pantolonlarınızda en salaş görünümü uzun bol gömlekler ile sağlayın. Altına renkli bir babet giyip, elinize küçük hasır el çantası alıp ve saçlarınızı da ense hizasında sıkıca toplayarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Çizgili tişörtlerin moda dünyasında hızla yükselmesi, onları boyfriend jean’lerimizle birlikte sıkça görmemizi sağlıyor. Siyah-beyaz çizgili tişört giyip belinize siyah bir kemer takarak bu stili gündüz babetler ya da espadrillerde akşam ise siyah stilettolarla birlikte kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler