25 Kırmızı Pantolon Kombin Önerisi: Sana Kırmızı Çok Yakışıyor!

Kırmızının neredeyse her kadını cezbeden bir enerjisi olduğunu kabul ediyoruz ve bu enerjiye bayılıyoruz! Kırmızı ruj, kırmızı çanta ve kırmızı ayakkabıdan sonra bu muhteşem rengi sadece tamamlayıcı olarak değil bütünü oluşturan parçalardan biri olarak kullanmanızı istiyoruz. İnanın pişman olmayacaksınız.
Kırmızı pantolonlar kombinlenmesi çok çaba gerektiren parçalardan değil neyse ki; beyaz, siyah gibi kontrast renklerle yakalayabileceğiniz iddialı uyumun yanı sıra, tercih edeceğiniz diğer renklerle görünümünüzü ister yumuşatabilir ister keskinleştirebilirsiniz.
Kırmızı pantolonları hem ofis şıklığınıza uyarlamak hem de sokak stilinizde kullanmanız için işte size birkaç stil önerisi!
 

Kırmızının siyahla yakaladığı klasik uyum sokak stiliniz için aradığınız çarpıcılığı karşılacak. Basic bir görünüm için tercih edeceğiniz boğazlı siyah kazak ve bol kırmızı pantolon ile hem iddialı hem de oldukça havalı görüneceksiniz. Kombininizi dilerseniz sneaker ile dilerseniz de combat botlarla tamamlayabilirsiniz. Pantolonunuzun herkesi büyülemesi için uzun kaban giymemeyi tercih edersiniz, biz kesinlikle sizin tarafınızdayız.
 

Kısa ceket ya da kabanları tercih etmeyedebilirsiniz, karar tamamen size ait. Bu görünümde olduğu gibi kırmızının keskinliği toprak tonlarında tercih edeceğiniz parçalarla yumuşatarak daha soft ve cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Bol kırmızı pantolonun sütlü kahve boğazlı kazak ve kaban ile yakaladığı uyum ofis stiliniz için harika bir kombin olabilir. Yine siyahtan vazgeçemeyen bir kadınsanız; çanta, ayakkabı ve kemer üçlüsünde bu rengi kullanabilirsiniz.
 

Ofis stilinden bahsetmişken neredeyse her görünümüyle ilham veren Victoria Beckham’ın bu kombininden bahsetmek istiyoruz. Kırmızı ile özdeşleşen renklerin tamamına bir çizik atarak bol kesim kırmızı pantolonunu yüksek yaka, transparan, bebek mavisi bir şifon bluzla kombinleyen Beckham iddialı ve ulaşılmaz görünüyor. Siz de toplantı ya da sunum günlerinizde kırmızı pantolonlu benzer bir kombin tercih ederek daha görüşmelerinizin olumlu sonuçlandığını duymadan kendinizi harika hissetmeye başlayabilirsiniz.
 

Bella Hadid İspanyol paça kırmızı pantolonuyla spor şıklığı yakalamanın anahtarını veriyor. Star Wars temalı kırsa kollu tişörtü kırmızı pantolonunun resmiyetini saf dışı bırakırken tercih ettiği süet topuklu ayakkabıları seksapalitesini arttırıyor. Dilerseniz böyle bir görünümün tamamlayıcısı olarak sneaker da tercih edebilirsiniz.
 

Tüm zamanların en basic kırmızı pantolon kombini aslında hem sokak stilinize hem de –eğer banka gibi resmi kurumlarda çalışmıyorsanız- ofis stilinize harika uyum sağlayabilir. Yüksek bel kırmızı pantolonun müdavim tamamlayıcısı beyaz basic tişört ve beyaz Converse’lerle görünümünüz iddiasını sadeliğinden alacak.
 

Bella Hadid’in kırmızı pantolonlu sokak stili görünümü tıpkı Gigi Hadid gibi eğlenceli, sadece biraz daha spor. Kırmızı pantolonunu üstüne oldukça eğlenceli lacivert bir tişört giyen Bella, görünümünü sneaker ile tamamlıyor.
 

Bella Hadid’den bir sokak stili ilhamı daha olsun fakat biraz spor görünümden biraz daha uzak ve dikkat çekici olsun derseniz işte size ilham verecek o kombin! Kız arkadaşlarınızla akşam buluşmalarınızda, hafta sonu date’lerinizde ya da çok da samimi olmadığınız bir iş arkadaşınızın doğum gününde kullanabileceğiniz bu kırmızı pantolonlu kombini biz oldukça cool buluyoruz.
 

Kırmızı pantolon giymek istiyorum fakat daha denenmemiş bir görünüm yaratmak istiyorum diyenlerdenseniz size ufak bir hileden bahsedebiliriz. Bildiğiniz tüm kırmızı pantolonları unutun, kırmızı tulumları deneyin! Bu konforlu tek parçalar oldukça klasik ve özgünleştirilmesi zor görünse de aslında kendi dokunuşunuzu oldukça dikkat çekici bir biçimde dahil edebileceğiniz garanti parçalar diyebiliriz. Örneğin tulumunuzun içine desenli bir gömlek ya da boğazlı kazak giyebilirsiniz. Tercih edeceğiniz desen kombininizi daha çarpıcı hale getirecektir.
 

Patchwork Sonbahar-Kış sezonunda hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda bizi çok selamlayacak. Peki, patchwork kazağa en çok ne yakışır? Elbette kırmızı pantolon! Hatta stil oyununuzu bir tık daha yükseltip desenli, puantiyeli ya da kadife kırmızı pantolonlar tercih edebilirsiniz. Bu görünüm sokak stilinize harika bir uyum sağlayacak!
 

Kendall Jenner sokak stilleriyle her zaman dikkat çekmeye devam ediyor. Yüksek bel kırmızı pantolonu ve takım ceketi ile oldukça cool görünen model, combat botlarıyla kombininin şıklığını arttırıyor.
 

Ofis stiliniz için kırmızı pantolon ve ceket takımları gözünüzü korkutmasın beyazın sadeliğiyle kırdığınız yoğun görünüm hem göz yormayacak hem de şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyacak. Sonbahar-Kış sezonunda olduğu gibi önümüzdeki İlkbahar-Yaz sezonunda trendlerinden puantiyeyi yansıtmak isterseniz, tote çantalar da sizin için en uygun tamamlayıcılar olacak.
 

Sokak stilinizde denenmemişi denemekten korkmayan kadınlardansanız işte size harika bir öneri! Jacquemus’nün ruhunu yansıtan kırmızı pantolon spor görünümünün karşılığı olan konforu size sağlarken tarzını ortaya koymanızı sağlayacak. Crop top basic bir beyaz tişörtle seçtiğiniz özgün kabanın kırmızı pantolonunuzla yarattığı özgünlüğün odağını dağıtmadan tüm dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz.
 

Kırmızı ve beyazın en çarpıcı tamamlanışı şüphesiz yeşille mümkün! Ofis stilinizde dikkat çekmek istiyor fakat abartıdan hoşlanmıyorsanız yeşilin en sevdiğiniz tonunda, seçeceğiniz bir mont size istediğiniz havayı verecek.
 

Yeşilin sizin renginiz olduğunu düşünmüyor, çok da sevmiyorsanız gardırobunuzun kurtarıcı renklerinden lacivert kırmızı ile her zaman harika bir uyum yakalar.
 

Kırmızı pantolonlarınızı kombinlerken grinin iddiasını ve yumuşaklığını da göz önünde bulundurmanızda fayda var. Desenli gömlekler ya da dilerseniz tişörtler ile siz de göz alıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz.
 

Kırmızı pantolonunuzun paçalarını kovboy botunuzun içine sokun! Bu sezonun en göreceli trendi olsa da yakıştı mı çok yakışıyor!
 

Kırmızı pantolon kombinlerinizde desenden yanaysanız pötikare kırmızı pantolonlara bakmayı bir düşünün; siyah, beyaz ya da sarı üstlerle uyumlu bir şekilde tamamlayabileceğiniz görünümünüz hem ofis hem de sokak stiliniz için harika bir alternatif olacak.
 

Stil oyununuzu transparan parçalarla yükseltin, seksapaliteniz artsın!
 

Ofis stilinizde monokrom trendine göz kırpın!
 

Monokroma sıcak bakıyor fakat görünümünüzü boğmak istemiyorsanız sokak stilinizde kırmızının yanında minik lacivert detaylardan yardım alabilirsiniz.
 

Son olarak 2019 Sonbahar-Kış sezonuna damga vuran deri parçalardan bahsetmeliyiz, bu trendi kırmızı pantolonlarınızla kendi stilinize kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. Beyaz basic tişörtler bu konuda da kurtarıcınız olacak.
 

Ben deri kırmızı pantolon konusunda daha iddialıyım, renkleri işe dahil etmek istiyorum diyorsanız, bu görünümden ilham alabilirsiniz; küçük bir hatırlatma ceketin üstünde kullanılan kemer de tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da bizi selamlıyor.

İlgili Makaleler