Kanye West’in Yeni Koleksiyonu ‘Yeezy Season 3’ Shopi go’da

Ünlü şarkıcının merakla beklenen yeni koleksiyonu ‘Yeezy Season 3’, 4 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de sadece Shopi go’da satışa sunuluyor.
 
New York Moda Haftası kapsamında Madison Square Garden’da yaptığı şovla büyük yankı uyandıran West, Adidas’tan bağımsız çıkardığı yeni koleksiyonu ‘Season 3’ ile tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Kanye West, diğerlerine kıyasla çok daha uygun fiyatlara sahip yeni koleksiyonuyla sınırları aşmayı, her tarzdan takipçisine dokunabilmeyi amaçlıyor.
 

‘Season 3’ erkeği artık çok daha renkli! Her parça, pratik yönleriyle, modern hayatın hızlı temposuna kapılanlar için kusursuz birer çözüm sunuyor. Toprak tonlarına bürünen ‘Season 3’ kadını ise her zamanki gibi iddialı. Özellikle topuklu ayakkabı ve botlar, koleksiyonun en merakla beklenen modelleri arasında. West, çabasız sokak stili, tercih ettiği renk paleti ve oversize silüetleriyle kadın ve erkeklerin stil dünyaları arasındaki keskin çizgiyi ortadan kaldırıyor. Böylelikle, kıyafet seçmek için harcanan zamanı minimuma indirmeyi de başarıyor!
 
Shopi go No:62
Ahmet Fetgari Sok. No:62, Teşvikiye
shopigo.com

İlgili Makaleler