FOREO Mikro Akım Terapisi Sağlayan BEAR ile Yaşlanma Karşıtı Eşsiz Bakım Sunuyor

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, patentli Anti-Shock System™ ile dünyanın ilk FDA onaylı, anında yüz germe etkisi sağlayan en güçlü ve en güvenli mikro akım cihazı BEAR yaşlanmanın tüm belirtileri ile savaşıyor.

 

BEAR™, yaşlanma karşıtı mikro akım teknolojisi ve T-Sonic™ masajını bir araya getirerek yüz ve boyundaki 65’den fazla kası çalıştırıp sıkılaştırıyor. Evde profesyonel bakım sağlayan BEAR™, tüm yüz için sadece 3 dakikada yüz şeklini, sarkmaları ve ince çizgilerle kırışıklıkları iyileştirmeye yardımcı oluyor. Böylelikle, güzellik merkezinde yaptırabileceğiniz bir cilt bakımının tadını evinizin rahatlığında çıkarmanızı sağlıyor.


 

Bağ dokusunu daha güçlü ve esnek hale getirmekten sorumlu kolajen ve elastin üretimini artıran mikro akım teknolojisi sayesinde BEAR™ düzenli kullanımda yüzdeki sarkmaları toparlıyor ve cildi sıkılaştırıyor. 6 hafta boyunca, haftada 4-5 gün düzenli olarak kullanınca ciltte fark edilir etkiler yaratıyor. Anti-Shock System™ teknolojisi cildi mikrosaniyeler içinde defalarca tarayarak cilde uygun seviyede mikro akımı, tam hissetme eşiğinin altında sunuyor ve bu sayede mikro akımdan gelen elektriğin cildi çarpma olasılığını önlüyor. Böylece her seferinde sabit kaliteli bakım için maksimum rahatlık ve etkinlik sağlayan BEAR™ dünyanın en güvenli mikro akım cihazı oluyor.

Cildi tarayarak kişiye özel bakım sunan BEAR™ çok kısa sürede çok etkili sonuçlarla, tüm yüz için sadece 3 dakikada yeterli bakımı sağlıyor. T-Sonic™ titreşimler cildin ışıltısını arttırmak için cilde nazikçe masaj yapıyor, kremlerin, serumların ve esansların emilimini arttırarak cilt bakım rutininin etkisini katlıyor ve çifte etkili yaşlanma karşıtı bakım sağlıyor. Aynı zamanda, cildin kan dolaşımını hızlandırıyor, toksinlerin atılmasına yardımcı oluyor ve yüz kaslarının gerginliğini azaltıyor ve böylece daha pürüzsüz, yumuşak ve aydınlık bir cildin anahtarını sunuyor.

 

Uzun şarj ömrü ve 2 yıl garantisi ile BEAR™ yaşlanma karşıtı etki sağlayarak cildi ve alttaki kasları uyarıyor yorgun, yaşlanan cildi canlandırmak için ultra enerji verici bir yüz bakımı sunuyor. BEAR™, 10 farklı mikro akım yoğunluğu ile yüz ve boynun her bölgesi için egzersiz rutinleri sunan BEAR™ tercih ettiğiniz bakımı sağlayarak en kısa sürede en profesyonel ve etkili bakımı cildinize taşıyor.

İlgili Makaleler