Cinsel yaşamınızı düzenleyin: Kadınlar için 6 ipucu

Yatak odası, erkeklerin performanslarını sergilediği ve kendilerini en iyi biçimde göstermeye çalıştıkları bir alan. Seks yaşamında her zaman onlardan bir şeyler bekleniyor. Bu defa kontrolü eline alın ve partnerinizi şaşırtın.

Kadınlar için en iyi seks ipuçlarını yazdık.

Erkekler dış görünüşünü her zaman önemsiyor. Birçok erkek seks sırasında nasıl göründüğünü merak ediyor: “kilo aldım mı, performansım iyi mi?” Onları rahatlatmak adına övgüler yağdırmayı deneyebilirsiniz. Bu, o anki performanslarının yükseltecek ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak.

Sanılanın aksine erkekler biz kadınlardan çok daha duygusal. Birçok araştırma erkeklerin çocukluk döneminde kadınlara oranla daha şefkatli, duygusal ve sevgi dolu olduğunu söylüyor. Aile, toplum ve çevresel faktörler ne yazık ki yaş ilerledikçe bu durumu tam tersine çeviriyor. Bu nedenle de samimi olmaktan çekiniyorlar, çünkü o an nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar. Peki, bu durumda kadın ne yapmalı? Cinsel ilişki sonrası partnerinizle konuşmayı deneyebilirsiniz. Hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyleri sorup, sohbet edip rahatlatabilirsiniz. Hatta bu sohbetler esnasında tekrar iltifat etmeyi deneyin. Ayrıca birlikte duş almayı da teklif edebilirsiniz.

Bu onları samimiyetsiz yapmıyor. Bazen sadece sevişmek istiyorlar ve sevişiyorlar. Her cinsel ilişki sonrası sarılmaktan veya konuşmaktan hoşlanmıyorlar. Eğer ısrarcı davranırsanız onu sadece kızdırmış olursunuz. Ara ara bu tür durumlara izin vermeniz gerekebilir. Hem siz de aynı şeyi istiyor olabilirsiniz.

Erkeklerin birçok erojen bölgesi var. Seks öncesi veya sonrasında bu bölgelere ufak dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Bu dokunuşlardan kesinlikle hoşlanacaklardır.

Birçok erkek fantezilerini paylaşmaktan çekiniyor, çünkü nasıl bir tepkiyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar. Onları rahatlatmak adına, bu konuları konuşmayı deneyebilirsiniz. Önyargılarını bir kenara bıraktığınızdan emin olun. Belki sizin de hoşunuza gidecek detaylar olacaktır.

Evet, seks sırasında daha fazla sesinizi duymak istiyorlar. Bu onların daha fazla uyarılmasına sebep oluyor. Cinsel ilişki sırasında partnerinizin kulağına daha fazla fısıldamanız gerekecek. Ayrıca ses çıkarmaktan da çekinmeyin.

İlgili Makaleler