Dünyayı Sporla Değiştirin

Sporun gücüne inanan insanlar dünyayı değiştirecek. Bu muhteşem insanları destekleyen hummel, devam eden Love Athletes kampanyasına ek olarak yeni çıkacak Sport Style koleksiyonuyla kendi disiplinlerinde oyunun kurallarını değiştiren ilham verici Türkiye’den 13 yeni sporcuları ile meraklılarıyla buluşturuyor. 

Sürdürülebilir malzeme kullanımı ön planda tutarak hazırlanan hummel Sonbahar-Kış 2020 Sport Style koleksiyonu şehir hayatına sofistike bir bakış açısıyla yaklaşıp stil ve inovasyona yepyeni bir boyut kazandırıyor. 
Sadelikten ilham alan basic İskandinav stilini, şık renk seçenekleriyle bir araya getiren marka, endüstrinin önde gelen performansını sunabilmek için ikonik hummel şevron ve logosu ile harika bir görünüm sağlıyor.

 

Güçlü hareket özgürlüğü ve çok yönlü kullanım için tasarlanan hummel seamless ürünleri dört yönlü esnek kumaşı sayesinde konforunuzdan ödün vermden stilinizle öne çıkmanızı sağlıyor. Rahat ve son derece konforlu olan yüksek kaliteli teknik kumaşların kullanıldığı bu parçalar, BEECOOL teknolojisi ile de size yüksek nefes alabilirlik, hızlı ve maksimum kuruluk sunuyor.

 

Sizi kuru ve serin tutmak için geliştirilen hummel BEECOOL teknolojisi en iyi performansınızı sergileme fırsatını BEECOOL teknolojisi ile donatılmış hummel ürünleriyle sunuyor. Cildinizin nefes almasına izin veren tasarımlar aynı zamanda hızlı bir şekilde kuruyup size maksimum rahatlık vadediyor.

 

hummel Sport Style koleksiyonu hummel.com.tr ve Vadi, Hilltown, Emaar, İstanbul Forum, Marmara Forum, Ankara Gordion, İzmir Agora ve Bursa Korupark’ta meraklıları ile buluşacak.

 

İlgili Makaleler