Eldivenlerin Yükselişi

Çocukluğumuzda sadece soğuk havalarda taktığımız birbirinden şık eldivenler, moda dünyasına ani bir geri dönüş yapıyor. Dün akşam gerçekleşen Fashion Awards bizi destekler nitelikte! Elsa Hosk’tan Dua Lipa’ya kadar birbirinden ünlü isimler kırmızı halı görünümlerini eldivenler ile tamamlarken, eldivenleri günlük hayatta siz nasıl kullanabilirsiniz?

Winnie Harlow
İlk olarak klasik düşüncelerden çıkmanızı öneriyoruz! Kışa girerken puffer montların yükselişinden bahsetmiştik. Puffer montu eldiven misali koluna takan Winnie Harlow, görünümüne yeni bir soluk getirirken, kırmızı halının dikkat çeken isimlerinden olmayı başardı. Crop-top, yüksek bel jean ve puffer monta göz kırpan eldivenlerinizle en az Winnie kadar şık olabilirsiniz!

Elsa Hosk
Cesur tonlara hazır olun! Kırmızı eldivenleriyle oldukça şık görünen Elsa, elbisesindeki kırmızı gül detayları ile eldivenlerinin görünümünü tamamlamayı başarmış. Kombininizden taşan canlı renkler ile eldiven görünümünüzü eşitleyerek, günün yıldızı olabilirsiniz!

Demi Moore
Sezonun iki yükselen trendini birleştirmeye ne dersiniz? Deri görünümlü eldivenler ile bu senenin trend avcısı olarak anılmaya cevabınız evet ise, Demi Moore’un bu görünümüyle sizi baş başa bırakıyoruz!

İlgili Makaleler