Günlük Stilde Kapitone Ceketler

Puffer montlar sonbahar moda sahnesinde kendi yerini çok önceden almış olsa da kardeşi diyebileceğimiz kapitone ceketler gardırobunuza ekleyebileceğiniz başka bir alternatif olmayı sürdürüyor.

2021-22 Sonbahar/Kış podyumlarının aranan markaları Celine, Hermés, Miu Miu kapitone ceketleri podyuma taşırken; sokak stilinde Bella Hadid New York sokaklarında kapitone ceketle görüldü! Kapitone ceketleri kombinlemenin yolları için okumaya devam edin!

Rahat kullanımının dışında renk renk olmasıyla da dikkatimizi çeken kapitone ceketler, her gün değişen görünümlerinizde size ayak uydurmaya aday. Eğer sizde geceleri sonraki gün giyeceğiniz parçaların hayaliyle uyuyorsanız, beyaz kapitone ceket yeni hayaliniz olabilir! 

Görsel: @veron.zee

Kot – tişört kombinlerin hayranıysanız bu önerimiz sizin için! Tişörtünüzün üstüne atacağınız kapitone ceket sizi olmayı hayal ettiğiniz görünüme yükseltebilir, ne dersiniz?

Görsel: @frejaknutsson 

Sonbaharda tercihiniz açık pastel renkler yerine koyu tonlar ise doğru yerdesiniz! Diz boyundaki çizmeleriniz, pantolonunuz ve kapitone ceketinizin uyumu en az sizin kadar konuşulacak! 

Görsel: @inclassicfashion

İlgili Makaleler