Pelin Karahan’ın Karantina Rutinleri

En çok hangi sanatçı ya da şarkıları dinlediniz?
Ben en çok radyo dinlemeyi seviyorum aslında. Bu süreçte favorilerim Zeynep Bastık ve Ceylan Ertem. Bu dönemde okuduğunuz kitaplar arasında sizi en çok etkileyen hangisi oldu? Bu sıralar en çok yemek kitaplarını karıştırıyorum, o nedenle beni en çok tatlılar etkiliyor bu dönemde.

Zamanınızı ağırlıklı olarak neler yaparak geçirdiniz?
Çocuklar evde olduğu için günün büyük bölümü onlarla ve yemek yapmakla geçiyor. Ayrıca gün içinde mutlaka bir saat spor yapıyorum. Hem beni dinç tutuyor hem de kendime vakit ayırmış oluyorum.

Hangi dizi/filmleri izlediniz?
Netflix kurtarıcı oluyor tabii. Unorthodox ve Chalifate bu dönemde izleyip sevdiğim diziler. Bir de Workin’ Moms favorim.

Bu süreçte kendinizle ilgili neler keşfettiniz?
Mutfakla aram zaten iyiydi ama yeni tarifler denemeye hep üşenirdim. Onların çoğunu yapmaya başladım ve çok keyif alıyorum. Bir de çok uzun zamandır ara verdiğim resme geri döndüm. Çatı katını kendime göre ayarladım, yağlı boya tablolarımı ve sporumu orada keyifle yapıyorum.

En çok nereye gitmeyi ve ne yapmayı özlediniz?
Bütün rutinlerimi özledim aslında ve tabii tüm bunları yaparken tedirgin olmama hissini… Özgürlüğü!

Dünya sizce bu süreçten neler öğrendi, nasıl dersler çıkaracak?
Sanırım artık hijyen ve sosyal mesafe hayatımızda daha önemli olacak. Doğa da bizler de kendi içimize döndük bu dönemde, bunun da sonuçları olacaktır elbet.

Bu dönemi bir kelimeyle anlatsanız ne olurdu?
Sınav.

 

RÖPORTAJ EYLÜL SOLAKAOĞLU, STYLING NAZLI KAYRAN, FOTOĞRAF DENİZ ÖZGÜN
 

İlgili Makaleler